Footer menu

Bildgalleri från Sverigemiddagen

Text: Maude Vännman


>>> Tillbaka till överblickssidan för alla aktiviteter runt Sverigemiddagen 2015


2015 års Sverigemiddag i den magnifika Knutsalen i Rådhuset

Underhållningen efter Sverigemiddagen; Foto: Kerstin Alm

Foto: Kerstin Alm

Den traditionella Sverigemiddagen är alltid kulmen på de två dagarnas evenemang. Värd för kvällen var Malmö Stad och oppositionsborgarrådet Torbjörn Tegnhammar (M) hälsade 164 gäster välkomna, bland dem Skånes landshövding, Margareta Pålsson, som höll ett mycket uppskattat tal till Sweorna. En utsökt god middag serverades. Sweorna stortrivdes, ljudnivån steg, lotterna såldes slut, Margaret Sikkens Ahlquist tackade Malmö Stad för maten och Malmö-Sweorna för väl arrangerade och genomförda program i dagarna två.

Kvällens underhållning stod Gunhild Carling Trio för. Gunhild är en helt otrolig, musikalisk mångkonstnär, jazz- och swingstjärna som dansar, sjunger och spelar trombon, trumpet och många andra instrument. Trion består av Gunhild och hennes bror och syster. Det var en helt fantastiskt rolig, och lite galen, show. Kulmen var när hon stod på sin brors axlar och spelade trumpet.

Efter Gunhild var det dags för dragning i lotteriet och många glada Sweor gick hem med fina vinster donerade av skånska företag. Och så var festen slut och 2015 års Sverigemiddag har nu gått till historien.


OBS! För att se en bild i sin helhet, klicka på bilden. För att se hela galleriet, klicka på en bild och använd pilarna (< och >) för att bläddra mellan bilderna.