Footer menu

Sverigemiddagen 2016 i Göteborg

Fish Hall, Göteborg, Sweden (Public Domain)

Fish Hall, Göteborg, Sweden
Public Domain (CC0) via Pixabay

Välkommen att anmäla dig till årets Sverigemiddag i Göteborg den 4-6 augusti 2016 genom att fylla i nedanstående anmälningsblankett (längst ner på sidan).

Sista anmälningsdag är den 1 juli 2016 och sista betalningsdag är den 5 juli 2016.

Obs! Om du får problem med att boka via en mindre enhet (Ipad eller liknande), prova från en stationär dator eller laptop. Om du inte får en automatisk bekräftelse inom ett par dagar har din bokning ej registrerats.

Anmälningsavgift

Avgiften täcker extra kostnader som uppkommer i samband med arrangerandet av Sverigemiddagen och avser samtliga deltagare oavsett vilka aktiviteter man anmäler sig till.

Den som är tidigt ute och anmäler sig senast den 8 juni betalar endast 100 SEK i anmälningsavgift. Den som anmäler sig mellan den 9 juni och den 1 juli betalar 150 SEK.

Avbokningsregler

Anmälan är bindande först efter full betalning. Vid eventuell avbokning till och med den 30 juni 2016 återbetalas hela det inbetalade beloppet, exklusive anmälningsavgiften. Fr.o.m. den 1 juli 2016 sker ingen återbetalning.

Vi kan göra undantag från denna regel men då vill vi ha ett läkarintyg som visar att du inte kan delta.

Boende

Var och en bokar själv sitt eget boende. SWEA Göteborg har reserverat 30 rum (enkelrum 1295 SEK, dubbelrum 1395 SEK) på Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg, Södra Hamngatan 59. Här hittar du bokningsformulär för SWEA, Kod: 2598977. Bokningen ska skickas till hotellet senast den 23 juni för garanterat pris. Var och en betalar sina rum direkt till hotellet. Avbokning kan göras senast 14 dagar före ankomst.

Program & Kontakt

Programmet hittar du på SWEA Göteborgs webbsida: goteborg.swea.org/2016/program-sverigemiddagen-2016/

Vid ev. frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post till sverigemiddagen(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

Anmälan till Sverigemiddagen 2016

 • Välkommen att anmäla dig genom att fylla i formuläret nedan. När du klickar på knappen Skicka längst ner, sänds din anmälan till oss med e-post och en kopia sänds till den e-postadress du själv fyllt i.

  Obligatoriska frågor markeras med en röd asterisk (*).

 • Personlig information

 • Reseinformation

 • SWEA-information

 • Val av aktiviteter

 • Betalning

 • Vi kollar slutsumman och skickar en bekräftelse via e-post efter att vi har tagit emot din anmälan. Om du har räknat rätt och även inkluderat anmälningsavgiften skall du betala nedanstående till SWEA Göteborg.
 • Antalet platser i vissa programpunkter är begränsade . Vi ber dig betala snarast för att säkra din plats.
  Sista betalningsdag är 5 juli 2016.
  När vi mottagit din anmälan skickas en bekräftelse till din angivna e-mailadress med en sammanräknad summa att betala.
  Om du bor i Sverige: Plusgiro 19 91 60-3
  Från utlandet: IBAN SE40 9500 0099 6026 01991603 med BIC/SWIFT: NDEASESS
  Bankens adress: Nordea AB, 105 71 Stockholm
  Skriv Sverigemiddag, Förnamn Efternamn, SWEA avdelning i meddelandet, till exempel ”Sverigemiddag, Åsa Norlin, Göteborg”.
 

Verifiering